رکورد تازه برداشت گاز در پارس جنوبی؛ ۷۲۳ میلیون مترمکعب در روز
رکورد تازه برداشت گاز در پارس جنوبی؛ ۷۲۳ میلیون مترمکعب در روز
مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس اعلام کرد: برداشت گاز غنی از میدان مشترک پارس جنوبی به ۷۲۳ میلیون مترمکعب در روز رسیده است؛ رکوردی که در ادامه روند افزایش ظرفیت تولید در دولت چهاردهم محقق شد.  

تورج دهقانی، مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس، شنبه (ششم دی) در نشست شورای مدیران این شرکت و همزمان با بیست‌وهفتمین سالروز تأسیس نفت و گاز پارس، از ثبت رکورد تازه برداشت گاز خبر داد و گفت: این موفقیت حاصل تلاش شبانه‌روزی کارکنان ستادی و عملیاتی، به‌ویژه نیروهای شاغل در سکوهای گازی پارس جنوبی است.

وی با اشاره به افزایش حدود ۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت برداشت طی یک ماه گذشته افزود: برنامه‌ریزی دقیق برای ایجاد ظرفیت پایدار و تحقق برداشت حداکثری از پارس جنوبی در دستور کار قرار دارد و در کنار آن توسعه دیگر میادین نیز پیگیری می‌شود.

پروژه‌های توسعه‌ای در میادین گازی

دهقانی از آغاز حفاری در میدان گازی بلال، شروع فعالیت‌های اجرایی توسعه میدان پارس شمالی با قرارداد ساخت جکت، و فراهم شدن مقدمات توسعه میدان فرزاد «بی» خبر داد. وی همچنین به شتاب‌بخشی در توسعه فاز ۱۱ و افزایش صددرصدی تولید آن، بهره‌برداری از چهار حلقه چاه طرح اینفیل، افزایش بیش از دو برابری تعداد دکل‌های حفاری فعال و برنامه‌ریزی برای تعیین تکلیف میدان گازی کیش اشاره کرد.

قدردانی از حمایت‌ها و تأکید بر سرمایه انسانی

مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس ضمن قدردانی از حمایت‌های وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران گفت: شرایط ویژه کشور و محدودیت‌های تأمین سرمایه، مسئولیت صنعت نفت را سنگین‌تر کرده و تلاش حداکثری برای تداوم جریان تولید و توسعه ضروری است.

وی سرمایه انسانی را ارزشمندترین دارایی صنعت نفت دانست و تأکید کرد: هیچ دارایی فیزیکی بدون فکر و خلاقیت کارکنان نمی‌تواند به ارزش افزوده تبدیل شود؛ بنابراین پاسداشت این سرمایه انسانی اهمیت ویژه‌ای دارد.