شناسایی ۵۳۰ هزار کارت سوخت غیرمجاز با اتصال داده‌ها
شناسایی ۵۳۰ هزار کارت سوخت غیرمجاز با اتصال داده‌ها
رئیس‌جمهوری در نشست ویژه هفته نیروی انتظامی با تأکید بر نقش فناوری‌های نوین در ارتقای امنیت مرزی، از دستاوردهای جدید در حوزه مقابله با قاچاق سوخت نیز خبر داد؛ از جمله شناسایی صدها هزار کارت سوخت غیرمجاز با اتصال شبکه‌های داده.

به گزارش خبرنما به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری، مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری اسلامی ایران، روز سه‌شنبه ۱۵ مهرماه و هم‌زمان با هفته نیروی انتظامی، بر ضرورت بهره‌گیری از فناوری‌های نوین در مأموریت‌های انتظامی به‌ویژه در حوزه مرزبانی و مقابله با اشرار تأکید کرد.

وی با اشاره به کاربرد پهپادها در عملیات‌های مرزی، اظهار داشت: استفاده از فناوری‌های پیشرفته می‌تواند ضمن ارتقای کیفیت مأموریت‌های انتظامی، به حفظ امنیت کشور و سلامت نیروهای حافظ امنیت کمک کند.

پزشکیان همچنین به اهمیت اتصال شبکه‌های داده در کشور پرداخت و گفت: وزارت نفت اخیراً توانسته با بهره‌گیری از این اتصال، ۵۳۰ هزار کارت سوخت غیرمجاز را شناسایی کرده و از قاچاق یک میلیون و ۳۰۰ هزار لیتر سوخت جلوگیری کند. وی افزود: باید تلاش کنیم ریشه این اقدامات خشکانده شود و اتصال داده‌ها در سطح ملی می‌تواند راه‌گشا باشد.

پیش از سخنان رئیس‌جمهوری، سردار احمدرضا رادان، فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران، در این نشست به بیان مشکلات و مطالبات مجموعه فراجا پرداخت.