هیچ تصمیمی برای افزایش قیمت حامل‌های انرژی اتخاذ نشده است
هیچ تصمیمی برای افزایش قیمت حامل‌های انرژی اتخاذ نشده است
وزیر نفت با رد شایعات مربوط به افزایش قیمت حامل‌های انرژی، اعلام کرد که تاکنون هیچ تصمیمی در این زمینه اتخاذ نشده و این موضوع خارج از اختیارات وزارت نفت است. محسن پاک‌نژاد همچنین از آمادگی کامل برای تأمین سوخت زمستانی خبر داد و گفت: با افزایش تولید گاز و ذخایر نفت‌گاز، تلاش می‌کنیم فصل سرما را با کمترین چالش پشت سر بگذاریم.

به گزارش خبرنما، محسن پاک‌نژاد، وزیر نفت، امروز (چهارشنبه، هفتم آبان) در حاشیه نشست هیئت دولت، با رد شایعات مربوط به افزایش قیمت حامل‌های انرژی، تأکید کرد: «تا این لحظه هیچ تصمیمی در خصوص افزایش قیمت سوخت اتخاذ نشده و این موضوع در دایره اختیارات وزارت نفت نیست.»

تصمیم‌گیری درباره قیمت سوخت در سطح دولت

پاک‌نژاد با اشاره به فرآیند تصمیم‌گیری در این زمینه گفت: «هرگونه تغییر در قیمت حامل‌های انرژی باید در سطح دولت بررسی شود و در موارد خاص، نیازمند اخذ مجوز از سایر ارکان حاکمیتی خواهد بود.»

آمادگی وزارت نفت برای تأمین سوخت زمستانی

وزیر نفت با اشاره به تدابیر این وزارتخانه برای فصل سرما اظهار داشت: «با سرد شدن هوا، مصرف گاز در بخش خانگی و تجاری افزایش می‌یابد. با تلاش‌های انجام‌شده، تولید گاز افزایش یافته و میزان گاز تحویلی به شبکه روزانه ۶.۷ میلیون مترمکعب بیشتر شده است.»

وی افزود: «برای مدیریت مصرف در بخش‌های صنعتی و نیروگاهی، ذخایر نفت‌گاز نیروگاه‌های گازی نسبت به سال گذشته ۱۳۰ درصد افزایش یافته و اکنون بیش از ۳.۳ میلیارد لیتر نفت‌گاز در نیروگاه‌ها ذخیره شده است. همچنین ۲.۴ میلیارد لیتر دیگر در انبارهای شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی به‌عنوان ذخایر پشتیبان وجود دارد.»

عبور از زمستان با کمترین چالش

پاک‌نژاد در پایان خاطرنشان کرد: «با لطف خدا و تلاش همکارانمان، با آمادگی مطلوبی به استقبال فصل سرما می‌رویم و هدف ما این است که با کمترین چالش در حوزه تأمین سوخت زمستانی مواجه شویم.»