“محمود باقری” روز یکشنبه، ۱۹ آبان در بازدید از غرفه ایسنا در نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری های استان کهگیلویه و بویراحمد، افزود: یکی از برنامه های رسیدن به خودکفایی یا همان اقتصاد مقاومتی که امروزه در جامعه، رهبران ملی و دینی به دنبالش هستند این است که سیاست، نظارت و اداره جمعی وجود داشته باشد […]

“محمود باقری” روز یکشنبه، ۱۹ آبان در بازدید از غرفه ایسنا در نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری های استان کهگیلویه و بویراحمد، افزود: یکی از برنامه های رسیدن به خودکفایی یا همان اقتصاد مقاومتی که امروزه در جامعه، رهبران ملی و دینی به دنبالش هستند این است که سیاست، نظارت و اداره جمعی وجود داشته باشد و با ایجاد مشاغل خانگی می توان به این هدف رسید.
وی اظهار کرد: این تجربه در دیگر کشورها نیز اجرا شده و ما می توانیم از تجربه های کشورهای دیگر مثل چین که هر خانه را به کارخانه تبدیل کرده اند استفاده کنیم و همچنین اهتمام و اراده ملی نیز باید وجود داشته باشد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کهگیلویه و بویراحمد، با بیان اینکه حمایت ها به شکل جدی و با نظارت کافی انجام در حال انجام است، تاکید کرد: حتما به این هدف خواهیم رسید که در آینده ای نه چندان دور بخش زیادی از مشکلات و نیازهای جامعه در حوزه های کشاورزی و صنایع را از طریق خودکفایی در مشاغل خرد و خانگی برطرف کنیم.
باقری تصریح کرد: اکنون در بحث مشاغل خانگی در ابتدای راه هستیم و سازماندهی و حمایت های خوبی درحال انجام است و دستگاه های مختلف پای کار آمده اند.
وی عنوان کرد: اگر با همین روند که شروع کرده ایم پیش برویم با وجود نظارت و راهنمایی افراد با توجه به توان و ظرفیتشان، ظرفیت های خوبی در بحث مشاغل خرد داریم.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کهگیلویه و بویراحمد، عنوان کرد: مردم می توانند در حوزه های صنایع دستی، قالی، گلیم و جاجیم بافی، سفال و چرم و همچنین در حوزه های کشاورزی، دامداری، تولید گوشت و تخم مرغ، باغداری و داروهای گیاهی وارد شوند.

فعالیت ۳۰هزار نفر در حوزه صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد
باقری افزود: این ظرفیت ها را باید خوب تبیین کنیم و افراد علاقه مند را راهنمایی و کمک کنیم و در انتها نظارت داشته باشیم تا با روالی منطقی جلو روند.
وی اظهار کرد: در حوزه صنایع دستی بالغ بر ۳۰ هزار نفر درحال فعالیت اند که از این تعداد ۱۵ هزار نفر شناسنامه دارند و ازجمله بانوان مشاغل خانگی، بانوان کارگاه های انفرادی و جمعی به شکل های مختلف کار می کنند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کهگیلویه و بویراحمد، گفت: مهمترین برنامه هایی که در حوزه گردشگری داریم بحث ایجاد زیرساخت های گردشگری است که این زیرساخت ها را به کمک بخش خصوصی ایجاد می کنیم و بهترین راه ها را انتخاب کرده ایم چون بخش خصوصی می تواند در فضای رقابتی، بهترین امکانات و فضای رفاهی را ابجاد کند.

سرمایه گذاری۱۵۰ میلیارد تومانی در بخش گردشگری کهگیلویه و بویراحمد
باقری ادامه داد: بالغ بر ۱۵۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری بخش خصوصی را در حوزه های گردشگری در استان به منظور ایجاد هتل های ۴ ستاره، پارک های آبی، تلکابین و اردوگاه های گردشگری و بوم گردی حمایت می کنیم.
وی با بیان اینکه یکی از مهمترین برنامه هایی که در حوزه گردشگری داریم، طرح جامع گردشگری استان است تصریح کرد: فاز مطالعاتی این طرح را در کارگروه گردشگری استان مصوب کردیم و سعی داریم کلیات طرح را تا پایان امسال مصوب کنیم تا به عنوان نقشه راه در اختیار مسئولین استان قرار گیرد.
به گزارش خبرنما به نقل از ایسنا، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کهگیلویه و بویراحمد، عنوان کرد: تا سال ۹۶_۹۷ آمار گردشگران به استان کهگیلویه و بویراحمد در حال افزایش بود اما متاسفانه بر اثر سانحه سقوط هواپیما و زلزله های پیش آمده تعداد گردشگران به استان کم شد.
باقری افزود: مهمترین اقدامی که باید در این حوزه انجام دهیم، افزایش تعداد پروازها به استان و چهار باند شدن راه‌هاست که در این صورت می توانیم از حضور گردشگران بیشتری در استان استفاده کنیم.
انتهای پیام