به گزارش خبرنما به نقل از ایسنا، حسین پنبهدانهپور در جلسه کارگروه تخصصی اجتماعی زنان و سلامت خوزستان که روز یکشنبه(۳۰ تیرماه) در استانداری خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: در چهار ماهه نخست امسال، پنج نفر در شوشتر غرق شدند که تنها یک نفر از این تعداد در رودخانه غرق شد و چهار نفر دیگر […]
به گزارش خبرنما به نقل از ایسنا، حسین پنبهدانهپور در جلسه کارگروه تخصصی اجتماعی زنان و سلامت خوزستان که روز یکشنبه(۳۰ تیرماه) در استانداری خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: در چهار ماهه نخست امسال، پنج نفر در شوشتر غرق شدند که تنها یک نفر از این تعداد در رودخانه غرق شد و چهار نفر دیگر در کانالهای آبیاری تحت حفاظت شرکتهای کشت و صنعت نیشکر کارون و امام خمینی غرق شدند.
وی افزود: در شوشتر بیشترین سواحل رودخانه در محدوده داخل و بیرون از شهر وجود دارد و مردم از سراسر استان خوزستان به این شهرستان و دزفول سفر میکنند. گاهی در یک شب ۱۲ هزار نفر در یک ساحل حضور پیدا میکنند که این امر ضرورت برنامهریزی در این زمینه را بیشتر میکند.
پنبهدانهپور گفت: بخشی از مدیریت سواحل به امنیت فیزیکی سواحل برمیگردد و با ایجاد دستاندازهایی میتوانیم از ورود مردم به کنار سواحل جلوگیری کنیم.
فرماندار شوشتر با اشاره به وجود یکی دو نقطه حادثهخیز در محدوده خارج از شهر تصریح کرد: سال گذشته زیر پل کابلی که در خارج از محدوده شهر است، یک نفر غرق شد. در پی این حادثه، یک غواص به منطقه اعزام شد اما به دلیل وضعیت منطقه غواص نیز در بین اجسام فیزیکی گرفتار و غرق شد. بنابراین استفاده از ظرفیتهای برونسپاری در چنین مناطقی که خارج از شهر قرار دارند و مورد استقبال نیستند، امکانپذیر نیست و باید با ایجاد امنیت فیزیکی، از پرش و شنا کردن شهروندان در این نقاط جلوگیری شود تا جان غواصان نیز مورد تهدید قرار نگیرد.
به گزارش خبرنما به نقل از ایسنا، در ادامه عباس اسکندری نیا شهردار شوشتر اظهار کرد: در سال ۹۷، در اثر حوادث غرقشدگی در شوشتر، ۲۵۶ مغروق داشتیم که ۱۱ نفر از این تعداد فوت کردند و مابقی احیا شدند. در سال ۹۸ نیز پنج نفر در مناطق ممنوعه غرق شدند که فوت کردهاند.
وی افزود: سه ایستگاه امداد و نجات در منطقه وجود داشته که امسال این تعداد به شش ایستگاه افزایش یافته است و ۲۷ نیرو نیز از ساحل محدوده شوشتر محافظت میکنند. وسعت این سواحل بیش از ۱۶۰ هکتار است و قطعا این اقدامات هزینههایی برای شهرداری دربردارد.
اسکندری بیان کرد: از ۱۶۰ هکتار ساحل محدوده شوشتر، ۸۰ هکتار آن نیازمند ایمنسازی است و خطراتی که منجر به فوت میشود، عمدتا در این محدودهها اتفاق میافتد که انتظار میرود در این زمینه به ما کمک شود.
وی تصریح کرد: امسال دزفول و شوشتر در نگهداری از ساحلها پیشرو بودهاند و این موضوع نباید موجب شود که به این شهرستانها کمتر توجه شود.
انتهای پیام
Thursday, 10 October , 2024