به گزارش خبرنما به نقل از ایسنا، هادی زارع پور در بیست و یکمین جشنواره خیرین مدرسه ساز استان افزود: ۱۲۰ مدرسه استیجاری در سطح استان وجود دارد که به دلیل کاربری مسکونی هیچ یک، شاخصها و استانداردهای لازم فضاهای آموزشی را ندارند. وی با بیان اینکه بیش از ۱۰۰ مدرسه پیش ساخته در سطح […]
به گزارش خبرنما به نقل از ایسنا، هادی زارع پور در بیست و یکمین جشنواره خیرین مدرسه ساز استان افزود: ۱۲۰ مدرسه استیجاری در سطح استان وجود دارد که به دلیل کاربری مسکونی هیچ یک، شاخصها و استانداردهای لازم فضاهای آموزشی را ندارند.
وی با بیان اینکه بیش از ۱۰۰ مدرسه پیش ساخته در سطح استان بویژه در مناطق عشایری و روستایی نیاز است، اظهار کرد: هم اینک و با بررسیهای انجام شده ۵۲۶۰ کلاس درس در استان نیز فاقد سیستم گرمایشی استاندارد هستند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: ظرف پنج سال گذشته ۱۶۵ مدرسه پیش ساخته در روستاها و مناطق عشایری تحویل آموزش و پرورش این استان شده است.
زارع پور تصریح کرد: استان کهگیلویه و بویراحمد با سرانه ۸.۲ درصد دومین استان به لحاظ سرانه فضای آموزشی در کشور است همچنان ۲۶۰۰ کلاس درس غیراستاندارد دارد که نیازمند مقاوم سازی هستند.
وی ادامه داد: برای مقاوم سازی هر کلاس درس حدود دو میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد یادآور شد: همچنین ظرف پنج سال گذشته ۱۳۴ فضای آموزشی توسط خیرین مدرسه ساز در سطح استان ساخته و تحویل آموزش و پرورش استان شده است.
زارع پور بیان کرد: این تعداد فضای آموزشی خیرساز در قالب ۳۰۰ کلاس درس و با اعتباری افزون بر ۳۵۰ میلیارد ریال ساخته شده است.
وی اضافه کرد: هم اینک ۶۴ مدرسه در قالب ۲۹۴ کلاس درس با مشارکت خیرین در سطح استان در دست ساخت است.
همچنین غلام محمد زارعی، نماینده مردم شهرستانهای بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: سالهای اخیر حدود ۵۰ درصد منابع مالی مورد نیاز برای ساخت مدارس در کشور و کهگیلویه و بویراحمد از سوی خیران مدرسه ساز تأمین شده است.
وی افزود: توجه دولت و مجلس شورای اسلامی به حوزه آموزش و پرورش کشور ویژه بوده و تاکنون نیز اقدامهای مهمی برای کاهش مشکلات و کمبودهای مدارس انجام شده است.
وی اظهار کرد: خیرین انسانهای ارزشمند و بزرگی هستند که هر کسی نمیتواند در کسوت خیری قرار بگیرد.
سید محمد کاظم نظری، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز در این جشنواره گفت: مناطق روستایی و حاشیه برخی شهرهای این استان به ویژه یاسوج با کمبود شدید فضای آموزشی مواجه است.
وی افزود: انتظار میرود که خیران مدرسه ساز برای کاهش مشکلات مدارس استثنایی کهگیلویه و بویراحمد نیز اقدامهای لازم را انجام دهند.
نظری اظهار کرد: خیران مدرسه ساز بازوان توانمند دولت، وزارت آموزش و پرورش و سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس هستند.
همچنین پیروز کرمی، مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: هم اکنون ۵۷ طرح مدرسه سازی از سوی خیران بومی و غیربومی در قالب ۲۷۹ کلاس درس و با زیربنای افزون بر ۲۸ هزار مترمربع در این استان در حال ساخت است.
وی افزود: تاکنون یک هزار و ۵۰۰ کلاس درس از سوی خیران مدرسه ساز در کهگیلویه و بویراحمد ساخته و تحویل شده است.
کرمی تصریح کرد: یکی از سیاستهای اصلی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گسترش استفاده از انرژیهای پاک و تجدیدپذیر در کلاسهای درس است.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: انتظار میرود که خیران مدرسه ساز بومی و غیربومی برای تحقق این امر مهم در کلاسهای درس استان همت کنند.
کرمی بیان کرد: رویکرد مهم بیست و یکمین جشنواره خیران مدرسه ساز کهگیلویه و بویراحمد توجه به افزایش ایمنی مدارس این استان است.
به گزارش خبرنما به نقل از ایسنا، بیست و یکمین جشنواره خیرین مدرسه ساز با حضور نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی، معاونین استاندار، مدیرکل آموزش و پرورش استان، مدیرکل نوسازی و تجهیزات مدارس، و جمع زیادی از مدیران دستگاههای دولتی و خیرین و اقشار مختلف مردم برگزار شد.
در این جشنواره ۱۰ نفر از خیران مدرسه ساز استان کهگیلویه و بویراحمد و دیگر نقاط کشور با اهدای لوح سپاس تجلیل شدند.
بیش از ۱۵۸ هزار دانش آموز در مقاطع مختلف تحصیلی در بیش از سه هزار و ۲۰ مدرسه و ۹ هزار و ۸۰ کلاس درس در سال تحصیلی ۹۷-۹۸ در استان کهگیلویه و بویراحمد تحصیل کردند.
انتهای پیام
Monday, 16 September , 2024