به گزارش خبرنما به نقل از خبرنگار مهر، بهنام شهدی چهارشنبه شب در جلسه کارگروه تنظیم بازار استان و حمایت دولت از کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا با تاکید بر تأمین کالاهای اساسی مردم و جلوگیری از افزایش قیمت‌ها در بازار، افزود: سازمان صنعت معدن و تجارت باید به گونه‌ای برنامه ریزی کند […]

به گزارش خبرنما به نقل از خبرنگار مهر، بهنام شهدی چهارشنبه شب در جلسه کارگروه تنظیم بازار استان و حمایت دولت از کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا با تاکید بر تأمین کالاهای اساسی مردم و جلوگیری از افزایش قیمت‌ها در بازار، افزود: سازمان صنعت معدن و تجارت باید به گونه‌ای برنامه ریزی کند که کمبود کالاهای اساسی در بازار احساس نشود و این کمبود در بازار قابل قبول نیست.

وی همچنین با اشاره به نیاز کشاورزان استان به سم و کود در این فصل ادامه داد: بر اساس گزارش‌های واصله افزایش قیمت و کمبود سم و کود در بازار وجود دارد که ضروری است سازمان جهاد کشاورزی استان در اسرع وقت به این مسئله ورود کرده و به همراه دستگاه‌های نظارتی ضمن برخورد قانونی با محتکران و افزایش دهندگان قیمت این کالاها، نسبت به تأمین مایحتاج کشاورزان اقدام کند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی با بیان اینکه دولت ۷۵ هزار میلیارد تومان تسهیلات بانکی به کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا و خانواده‌های یارانه بگیر پرداخت می‌کند گفت: بر اساس مصوبه هیأت دولت ۷۵ هزار میلیارد تومان تسهیلات بانکی به کسب و کارهای آسیب دیده از بیماری کرونا و حفظ اشتغال و همچنین خانواده‌های یارانه بگیر در کشور پرداخت می‌شود.

شهدی ادامه داد: از این میزان تسهیلات ۴۹ هزار میلیارد تومان به کسب کارها و حفظ اشتغال و ۲۶ هزار میلیارد تومان نیز به خانواده‌هایی که یارانه بگیر هستند پرداخت می‌شود.

شهدی افزود: مدیران و کارکنان دولتی، مدیران بنگاههای اقتصادی و واحدهای تولیدی و عامه مردم سه جامعه هدف هستند که باید برای این این سه گروه بسترسازی و فرهنگ سازی لازم در خصوص جهش تولید صورت گیرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار در خصوص حمایت مالی از کسب و کارهای خسارت دیده از کرونا نیز گفت: علاوه بر حمایتهای دولت، بانک‌ها نیز در این خصوص حمایتهای لازم را از مواردی که متحمل خسارت شده‌اند انجام دهند و سهمیه‌ای برای این حمایت‌ها اختصاص دهند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی در ادامه با اشاره به مصوبه کمیسیون هماهنگی مدیران بانک‌های عامل استان در پرداخت تسهیلات قرض الحسنه، گفت: بر اساس مصوبه این کمیسیون بانک‌های عامل استان موظف به پرداخت تسهیلات قرض الحسنه به افراد نیازمند شدند.

در این جلسه همچنین در خصوص روند تولید ماسک و توزیع آن، روند قیمت گذاری شن و ماسه و آجر و همچنین آخرین وضعیت موجودی کالاهای اساسی در استان بحث و تبادل نظر شد