به گزارش خبرنما به نقل از المسیره، «طه متوکل»  روز جمعه گفت: توقف جزئی سه کارخانه تولید اکسیژن به دلیل کمبود سوخت، زنگ خطر را به صدا درآورده است، مساله‌ای که هزاران بیمار در بخش‌های مراقبت‌های ویژه را در بیمارستان‌ها و سایر مراکز بهداشتی و درمانی با خطر مرگ مواجه می‌کند و مسئولیت آن هم بر عهده ائتلاف […]

به گزارش خبرنما به نقل از المسیره، «طه متوکل»  روز جمعه گفت: توقف جزئی سه کارخانه تولید اکسیژن به دلیل کمبود سوخت، زنگ خطر را به صدا درآورده است، مساله‌ای که هزاران بیمار در بخش‌های مراقبت‌های ویژه را در بیمارستان‌ها و سایر مراکز بهداشتی و درمانی با خطر مرگ مواجه می‌کند و مسئولیت آن هم بر عهده ائتلاف سعودی است.

وی افزود: تداوم محاصره و جلوگیری از ورود کشتی‌های حامل مشتقات نفتی، وضعیت سلامت مردم را بغرنج کرده است.

وزیر بهداشت یمن با بیان اینکه فقدان سوخت بر بخش‌های مختلف بهداشت و درمان این کشور تاثیر می‌گذارد، ادامه داد: جلوگیری از ورود مشتقات نفتی به معنای حکم اعدام صدها هزار بیمار است.

متوکل همچنین نسبت به توقف فعالیت بخش‌های مراقبت‌های ویژه،  اورژانس و همچنین بخش‌های تشخیص و آزمایشگاهی به دلیل قطعی برق ابراز نگرانی کرد و اظهار داشت: فقدان سوخت کافی تلاش‌ها برای مقابله با شیوع ویروس کرونا در بخش‌های قرنطینه استان‌های مختلف را ناکام خواهد گذاشت.

وی با اشاره به اینکه در صورت تداوم شرایط کنونی فاجعه بهداشتی بزرگی در یمن به وقوع خواهد پیوست، از سازمان‌های حقوق بشری خواست تا به کشورهای ائتلاف سعودی فشار بیاورند تا آنها اجازه ورود کشتی‌های حامل سوخت و غذا را به بنادر یمن بدهند.

در همین رابطه ۳۰ بیمارستان و مرکز درمانی یمن با صدور بیانیه‌ای ممانعت ائتلاف سعودی از ورود نفتکش‌ها به یمن را محکوم کردند و هشدار دادند که این اقدام یمن را با فاجعه بهداشتی جدید مواجه می‌کند.

شرکت ملی نفت یمن چندی پیش اعلام کرد؛ ۱۵ کشتی حامل سوخت این کشور همچنان در توقیف ائتلاف سعودی قرار دارد.

عربستان در حالی مانع ورود فراورده‌های نفتی به یمن می‌شود که این کشور بیش از پنج سال است که در محاصره و حمله همه‌جانبه ائتلاف سعودی بوده و اکنون با شیوع ویروس همه‌گیر کرونا، یمن در آستانه بحران انسانی قرار دارد به نحوی که سازمان ملل و نهادهای بین‌المللی بارها در خصوص ابتلای مردم این کشور به کرونا و کمبود تجهیزات پزشکی هشدار داده‌اند.