آفتاب نیوز : از «حمایت شش دانگ» تا «زاویه گرفتن» بعد «طعنه و تمسخر و انتقاد»، «بایکوت» و «حملات زبانی» اینها نقاط عطف استراتژی اصولگرایان در ازای محمود احمدی نژاد از سال ۸۲ تاحالا هست؛ اما به نظر می آید استراتژی تازه ای که جدیدا اصولگرایان آغاز کرده اند، فراتر از حمله های کلامی و […]

آفتاب نیوز : از «حمایت شش دانگ» تا «زاویه گرفتن» بعد «طعنه و تمسخر و انتقاد»، «بایکوت» و «حملات زبانی» اینها نقاط عطف استراتژی اصولگرایان در ازای محمود احمدی نژاد از سال ۸۲ تاحالا هست؛ اما به نظر می آید استراتژی تازه ای که جدیدا اصولگرایان آغاز کرده اند، فراتر از حمله های کلامی و زبانی می باشد.

سایت جهان نیوز نزدیک به جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی در مطلبی با عنوان: «احمدی نژاد در دی ماه جاری جلیقه زرد می پوشد و به خیابان می آید؟»، اقدام به کاوش حرکات موخر ریاست پیشین دولت کرده و نامه ۳۰۰ نفر از یاران احمدی نژاد یا جنبش عدالت خواه دانشگاه تهران خطاب به مقام معظم رهبری را مرور کرده و یادآوری کرده هست که دی سال گذشته سرلشکر محمدعلی جعفری، فرمانده کل سپاه، در مورد نقش جریانی منسوب به یکی از مسئولین پیشین در اتفاقات دی سال گذشته بیان کرد: «این مبحث با فراخوان یکی از سایت هایی انجام شد که منسوب به شخصی هست که این روزها زبان به مخالف خوانی در مورد اصل و اعتبار های نظام گشوده است».

این سایت در ادامه نوشته هست: «احمدی نژاد که در دولت اول خود با مشخصه انقلابی گری و ولایت پذیری شناخته می گردید، به واسطه حلقه ای از یاران منحرف، حالا با اشاره به مشکلات اقتصادی و وضع موجود به نظر می آید با ایجاد هیاهو در پی گذر از مبانی اصل انقلاب و ایجاد هزینه برای نظام هست. در این باره نوع مواجهه مردم با آشوب های دی سال گذشته نمایش داد که علی رغم گله مندی، مردم خواهان محافظت آرامش و برطرف صحیح مشکلات اقتصادی و معیشتی امروز، در چارچوب انقلاب و جمهوری اسلامی هستند؛ اما آیا احمدی نژاد و دوستانش این پیام را دریافت کرده یا اینکه در پی پوشیدن جلیقه های زرد در دی ماه هستند؟».
اصولگرایان پس از زوایایی که با دولت پیشین پیدا کردند، بویژه پس از واقعه ی یکشنبه سرشناس مجلس در ماه های انتهایی آن دولت، به نحوی تصمیم گرفته بودند که دست به بایکوت جمعی او بزنند. آنهایی که روزی اطاعت از احمدی‎نژاد را «اطلاعت از خدا» می‎دانستند، امروز احمدی‎نژاد برایشان به کابوسی تمام نشدنی مبدل شده هست و هر کاری می‎کنند تا هشت سال کارکرد دولت احمدی‎نژاد پایشان نوشته نشود.
هیچ رسانه اصولگرایی در نشست خبری ای که احمدی نژاد برای حمیدرضا بقایی ترتیب داده بود اما سخنران کلیدی خودش بود، نه فقط شرکت نکرد لکن حتی یک خط هم از اظهارات وی را در رسانه هایشان منعکس نکردند. آنان حتی خبر ثبت اسم محمود احمدی نژاد در انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۶ را هم بایکوت کردند. واقعه ی آنان و احمدی نژاد تا مدت ها «شتر دیدی ندیدی، بود».
کیهان در مطلب اظهار کرد و شنود خود با عنوان پوزخند در طعنه به احمدی نژاد نوشته بود: «بعضی ها که نظیر رژیم پادشاه اصرار داشتند مکتب اسلام را حذف نمایند و به جای آن «مکتب ایرانی»!! را جایگزین کنند، امروز از اعتقاد راسخ خود و دوستانشان به اسلام و انقلاب حرف بیان می کنند! همان ها که صریحا اظهار می کردند با خشت نوشته کوروش میتوان دنیا را اداره کرد ؟! و اظهار می کردند دوران اسلام گرایی تمام شده هست ؟!
همان ها که صهیونیست های کودک کش را که با کشتن عام مسلمین فلسطین سرزمین آنان را اشغال کرده اند، «مردم اسرائیل» معرفی می کردند و در درگیری تروریست های تکفیری با دولت سوریه حق را به معارضان می دادند ؟! همان ها امروز بیان می کنند همه مسئولین باید کنار بکشند تا ما و دوستانمان زمام امور را در دست دریافت کنیم ! یارو به پزشک مراجعه کرد و اظهار کرد؛ آقای دکتر مدتی هست که هیچ کس به من محل نمی گذارد ! دکتر اظهار کرد : نفر بعدی !
اگر کلمه «احمدی نژاد»، «بقایی» یا «مشایی» را در رسانه های اصولگرا در آن برهه جست وجو می کردید، تعداد خبر ها مربوط بسیار اندک بود اما ماجرا از زمانی به بعد تغییر کرد. از وقتی که احمدی نژاد، بقایی و مشایی تحرکات خودشان را گسترش دادند.
آنان رسانه داشتند و از شبکه های اجتماعی هم بهره می بردند؛ پس بایکوت خبری شان از سوی اصولگرایان لزوما موجب دیده نشدن آنان نمی گردید. از اینجا بود که استراتژی اصولگرایان در مقابل احمدی نژاد و یارانش آغاز به تغییر کرد و حمله های اندک اندک آغاز گردید. قدیری ابیانه از فعالین اصولگرا هم معتقد هست محمود احمدی نژاد باید سریعا در یک بیمارستان روانی بستری گردد.
عباس عبدی، روزنامه نگار در مطلبی با اشاره به اینکه اصولگرایان باید در مورد احمدی نژاد به دو سوال جواب دهند، نوشته بود: «اول اینکه به چه سبب در زمان ریاست وی بر دولت در مقابل چنین کارهای همانند آن دولت، سکوت یا حتی تأیید کردند؟ آیا توان نداریم نتیجه دریافت کنیم که نحوه داوری بیشتر اصولگرایان در مورد امور جاری کشور مبتنی بر انتساب عوامل مشی به گروه آنان یا مخالف اصولگرایان هست؟ اگر عامل آن سیاست بخشی از آنان هست که دربست تأیید می کنند و اگر از مخالفان و منتقدان آنان هست، آنان را دربست تخطئه می کنند؟ مبحث دوم این هست که اصولگرایان تاحالا به این سوال جواب نداده اند که به چه سبب احمدی نژاد و یارانش که از دل اصولگرایان بیرون آمدند، در فاصله کمی از اوج رفاقت، به یک ضدیت حاد با آنان رسیدند؟ آیا از ابتدا آنان را خطایی بخشی از خود می دانستند؟ یا آنکه این اشخاص دچار دگرگونی حدس نشده شده اند و چنین رفتاری از خود نشان می دهند؟».
همان زمان این بحث هم مطرح بود که پس به چه سبب به تخلف های دوران ریاست جمهوری احمدی نژاد رسیدگی نمی توان. .. .

با احمدی نژاد برخوردی نشد اما نزدیکان او از سوی دستگاه قضائی دستگیری و محاکمه گردیدند.
به نظر می آید مطلبی که سایت جهان نیوز در مورد احمدی نژاد نوشته هست، آغاز یک استراتژی جدید در مقابل احمدی نژاد هست. ناصر ایمانی، روزنامه نگار اصولگرا زمانی اعتقاد داشت «آنها تا وقتی که نخواهند عارضه جدی به نظام بزنند، باید تحمل شان کرد، ضمن آنکه به آنان خیلی توجه نیز نکرد و نپرداخت. این اتفاق آنان را وادار می کند که ساکت باشند یا کارهای تندتری انجام دهند. آن وقت اگر بخواهند کارهای تندتری انجام دهند باید با آنان برخورد گردد؛ چون چاره دیگری نیست». گویا احمدی نژاد دیگر قرار نیست از سوی جریان اصولگرایی تحمل گردد!
مرجع: شرق