حجت الاسلام و المسلمین محمدتقی فاضل میبدی در اظهار کرد وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه ملت ایران ملت استقلال طلبی هست و به طور مستمر مقابل نا عدالتی و زور چه در داخل کشور و چه خارج از کشور قد خم نکرده هست، اظهار کرد: مردم در برابر مشکلات اقتصادی مقاومت می کنند، […]

حجت الاسلام و المسلمین محمدتقی فاضل میبدی در اظهار کرد وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه ملت ایران ملت استقلال طلبی هست و به طور مستمر مقابل نا عدالتی و زور چه در داخل کشور و چه خارج از کشور قد خم نکرده هست، اظهار کرد: مردم در برابر مشکلات اقتصادی مقاومت می کنند، اما اگر این مشکلات تداوم یافته و زیادتر گردد امکان دارد که مقاومت مردم هم تمام گردد. در حال حاضر فشارهای اقتصادی بسیار فراوان هست که قسمتی از آن به سبب تحریم هاست، ولی بخش با اهمیت تر آن به سبب عملکردهای داخلی هست.

وی در ادامه اظهار کرد: مردم از شرایط ناراضی می باشند اما چون اعتراض نمی کنند، سبب نمی توان که بگوییم آنان از وضعیت موجود راضی می باشند. مردم قصد دارند نظام محافظت گردد، اما نظام هم باید به مشکلات اقتصادی مردم رسیدگی کند. اینکه مردم به خیابان ها نمی آیند به معنای رضایت از وضعیت موجود نیست.

این فعال سیاسی با اشاره به اینکه باید اصلاحات در راستای اقتصادی، قضایی و سیاسی در کشور صورت پذیرد، افزود: اگر این اصلاحات انجام نشود، امکان دارد فشارهای اقتصادی بیشتری به مردم تحمیل گردد. حاکمیت باید مشکلات اقتصادی مردم را کاهش داده و با سوءاستفاده کنندگان از این شرایط اقتصادی برخورد نماید. صدا و سیما در حل مشکلات باید با دولت مشارکت کند و در حوزه سیاست بیگانه باید در برابر آمریکا، کشورهای اروپایی، چین، روسیه و کشورهای منطقه را با خود همراه کرد.

فاضل میبدی علاوه بر این با اشاره به جنگ رسانه ای و روانی دشمن گفته بود: سامانه تبلیغاتی کشور ضعیف هست. هم دولت سامانه تبلیغاتی نامناسبی دارد و هم به نظر می آید که رسانه ملی در رقابت با دولت هست. یکی از مشکلات ما این هست که اعتماد مردم به رسانه های داخلی بویژه رسانه ملی کسرشده هست؛ در نتیجه آنان به رسانه های بیگانه توجه می کنند.

وی در ادامه چنین ابراز عقیده کرد: در حال حاضر هدایت ذهن مردم در اختیار رسانه هایی هست که در برابر نظام می باشند. برای افزایش اعتماد مردم به رسانه ها من جمله رسانه ملی، سامانه رسانه ما باید در جهت واقعیت های جامعه حرکت کرده و با دولت هماهنگ باشد تا کارهای رسانه ای دشمن خنثی گردد. رسانه های دشمن قوی بوده و در همه منازل ما نفوذ کرده و مؤثر می باشند.

این عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه شهر قم دنبال کرد: اگر رخدادی در کشور رخ دهد، صدا و سیما به آن رخدادهای نمی پردازد نظیر اعتراض کارگران نیشکر یا فولاد اهواز،  اما رسانه های فارسی زبان که از خارج از کشور هدایت می گردند به این رخدادهای رسیدگی کرده و آنان را پوشش می دهند به همین سبب هم مردم به سمت آن رسانه ها گرایش پیدا می نمایند. اعتقاد دارم باید در سیاستگذاری رسانه ای کشور هم اصلاحات بنیادی صورت پذیرد به شکلی که واقعیت های کشور در رسانه ها بازگو شده و اطلاعات درست و دقیقی به مردم داده گردد. به صورت مثال آنچه رسانه ملی در مورد بازار شب یلدا منتشر نمود با واقعیت های جامعه متمایز بود و وقتی مردم این تفاوت را نگاه کنند از رسانه فاصله می گیرند.

وی افزود: ما به یک اصلاحات به معنای حقیقی در رویکرد سیاسی، اقتصادی، رسانه ای و اجتماعی نیازمندیم. اگر واقعیت های جامعه بدرستی منعکس نشود، بی اعتمادی مردم زیادتر می گردد و در این شرایط امکان دارد مشکلات اقتصادی ضربه خود را وارد کند.

وی در انتهاء افزود: نباید بابت اینکه مردم در برابر فشارهای ترامپ مقاومت کردند، مشکلات اقتصادی را از یاد ببریم. درست هست که مردم در برابر نا عدالتی مقاومت می کنند، اما گر اصلاحات بنیادی در کشور انجام نشود و اعتماد مردم زیادتر نشود، امکان دارد مقاومت مردم بشکند. درست هست که کشور تحریم شده هست اما ۶۰ درصد مشکلات ما ریشه در داخل کشور دارد و منحصرا ۴۰ درصد آن ذی ربط به تحریم هاست.

انتهای پیام