مصطفی بهرامی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: تربیت‌بدنی اصطلاحی است که در کشور ما عامه مردم برداشت نادرستی از آن دارند، به طوری‌که اغلب و حتی می‌توان گفت با ورزش اشتباه گرفته می‌شود. وی ادامه داد: اصطلاح تربیت‌بدنی برگردان است، گسترده‌ای وسیع را دربر می‌گیرد که ورزش یا آنچه ما با نام ورزش‌های انفرادی، […]

مصطفی بهرامی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: تربیت‌بدنی اصطلاحی است که در کشور ما عامه مردم برداشت نادرستی از آن دارند، به طوری‌که اغلب و حتی می‌توان گفت با ورزش اشتباه گرفته می‌شود.

وی ادامه داد: اصطلاح تربیت‌بدنی برگردان است، گسترده‌ای وسیع را دربر می‌گیرد که ورزش یا آنچه ما با نام ورزش‌های انفرادی، دونفره و تیمی از آن‌ها یاد می‌کنیم، تنها بخش کوچکی از آن را تشکیل می‌دهد.

بهرامی یادآور شد: امروزه همه‌چیز با علم و تحقیق یعنی مشاهده و آزمایش پیوند خورده است و تربیت‌بدنی نمی‌تواند جدای از علم باشد.

این مربی لرستانی گفت: تربیت‌بدنی از علوم مختلفی نظیر؛ علوم طبیعی چون فیزیک، شیمی، مکانیک و پزشکی گرفته تا علوم انسانی همچون روانشناسی، علوم تربیتی، روان‌پزشکی، جامعه‌شناسی و غیره بهره‌ می‌گیرد.

وی تصریح کرد: تربیت‌بدنی با به‌کارگیری روش‌های علمی می‌کوشد از راه کشف قوانین فیزیکی مربوط به حرکت و نیز عوامل گوناگون روانی، اجتماعی، تربیتی، آموزشی، پزشکی و غیره به مؤثرترین و بهترین نحوه رشد هر یک از حرکت‌های بدنی دست یابد.

بهرامی افزود: یکی از این ابعاد در ارتباط با مبتلایان به ضعف‌های بدنی، عوارض بدنی و جسمی معین می‌شود. تعداد این گروه از مردم بسیار زیاد بوده و به‌طور چشمگیری در حال فزونی است و به‌ویژه در ارتباط با کودکان، نوجوانان و جوانان که در سنین رشد هستند، باید مورد توجه جدی قرار گیرد.

انتهای پیام