مهدی حسین نژاد در اظهار کرد وگو با ایسنا، اظهار کرد: از زمان شروع فعالیت دولت تدبیر و امید تاحالا کارکرد صندوق، رشد ۳۵۰ درصدی نسبت به دوره همانند پیش از آن داشته و در این مدت صندوق کوشش کرده علاوه بر گسترش بازار شرکت های تعاونی، توان مالی آنان را از طریق آسان سازی […]
مهدی حسین نژاد در اظهار کرد وگو با ایسنا، اظهار کرد: از زمان شروع فعالیت دولت تدبیر و امید تاحالا کارکرد صندوق، رشد ۳۵۰ درصدی نسبت به دوره همانند پیش از آن داشته و در این مدت صندوق کوشش کرده علاوه بر گسترش بازار شرکت های تعاونی، توان مالی آنان را از طریق آسان سازی در خرید مواد اولیه به نحو اعتباری تقویت نماید.
عرضه تضمین، پشتیبانی از کارگاه های تولیدی، افزایش توان رقابت پذیری تعاونی ها و ایجاد بازارهای جدید برای شرکت های تعاونی از دیگر کارهای حمایتی صندوق بوده هست.
مدیرعامل صندوق تضمین سرمایه گذاری بخش تعاون هم چنین کمک به افزایش سرمایه گذاری در بخش تعاون، طراحی سیستم ثبت ایده ها، ایجاد سیستم رده بندی تعاونی ها، همکاری با موسسه دانش بنیان برکت، همکاری در طرح اشتغال فراگیر و طرح اشتغال پایدار روستایی و صادر کردن تضمین نامه برای بانوان سرپرست خانوار را از دیگر کارهای صندوق در دولت یازدهم برشمرد.
حسین نژاد در ادامه از صادر کردن ۸۰ میلیارد تومان تضمین نامه برای طرح های اشتغال روستایی اطلاع داد و اظهار کرد: تاحالا طرح های متعددی برای دریافت تسهیلات اشتغال روستایی به ارزش ۲۵۰ میلیارد تومان در صندوق به تصویب رسیده و برای ۸۰ میلیارد تومان از طرح های اشتغالزا، تضمین نامه صادر گردیده هست که جهت دریافت تسهیلات به بانک ها معرفی شده اند.
به گفته مدیرعامل صندوق تضمین سرمایه گذاری بخش تعاون، برای آنکه تسهیلات اشتغال روستایی به اشتغال پایدار منتج گردد، صندوق سیستم اعتبارسنجی مخصوص اعتبارات خرد را به منظور ارزیابی طرح ها ایجاد نموده که طبق آن مجریان طرح از جهت داشتن مهارت و اهلیت کار مورد ارزش سنجی قرار می گیرند و پس از ان، اعتبارسنجی شرکت ها و طرح های بزرگ اشتغالزا از نظر شاخص های مالی و بازرگانی در دستور کار قرار می گیرد.
وی در انتهاء مجموع تضمین نامه های صادره بخش تعاون در حوزه صنعت را ۳۰ درصد، حوزه کشاورزی را ۴۰ درصد و حوزه خدمات را ۳۰ درصد عنوان نمود.
به گزارش خبرنما به نقل از ایسنا، طرح اشتغال روستایی با هدف توسعه اشتغال در منطقه های محروم روستایی، عشایری و مرزی در دستور کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی قرار گرفته هست. کارشناسان اعتقاد دارند اجرای موفق این طرح باعث کاهش کوچ به شهرها و حل بیکاری در منطقه های محروم و روستایی می گردد. سال گذشته یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار از محل مراجع صندوق توسعه ملی توسط مجلس به این طرح اختصاص یافت و چهار بانک عامل کشاورزی، توسعه تعاون، پست بانک و صندوق کارآفرینی امید مامور توزیع این مراجع به تقاضا کنندگان وام اشتغال روستایی گردیدند.
انتهای پیام
Friday, 20 September , 2024