دبیر شورای عالی مناطق آزاد کشور اعلام کرد که جذب سرمایهگذار و توسعه سرمایهگذاری صنعتی از اولویتهای اصلی این مناطق است؛ روندی که طی دو سال اخیر با رشد چشمگیری همراه بوده و زمینهساز تحول در صادرات محصولات تولیدی شده است.
رضا مسرور در گفتوگو با خبرگزاری صداوسیمای مرکز سیستان و بلوچستان، با اشاره به سرمایهگذاریهای انجامشده در منطقه آزاد چابهار با محوریت صادرات، اظهار داشت: در سالهای آینده شاهد افزایش صادرات محصولات تولیدی این منطقه به کشورهای مختلف خواهیم بود.
وی با بیان اینکه در گذشته واحدهای تولیدی مناطق آزاد عمدتاً با رویکرد صادرات به سرزمین اصلی فعالیت میکردند، افزود: با توجه به مشوقهای جدید دولت، نگاه تولیدکنندگان به سمت صادرات خارجی تغییر یافته و این تحول، فرصتهای ارزآوری قابل توجهی برای کشور ایجاد کرده است.
مسرور همچنین از فعالیت بیش از پنج واحد تولیدی در منطقه آزاد چابهار خبر داد که محصولاتشان به کشورهای همسایه و حاشیه خلیج فارس صادر میشود. وی تأکید کرد: این روند نشاندهنده ظرفیت بالای مناطق آزاد در توسعه صادرات و جذب سرمایه خارجی است.
دبیر شورای عالی مناطق آزاد کشور در پایان گفت: دولت همچنان در تلاش است تا با ایجاد مشوقهای جدید، مسیر حمایت از سرمایهگذاران را هموارتر کند و امکان صادرات آسانتر برای تولیدکنندگان فراهم شود.




