“حسین کلانتری” در نشستی با معاون وزیر راه و شهرسازی و حضور برخی مسئولان استانی افزود: این محور ملی  دارای ۱۴ دهنه تونل به طول حدود هشت هزار و ۵۸۰ متر است که پنج دهنه به طول ۲ و نیم کیلومتر آن در فاز دوم این طرح و از حدفاصل سرچنار تا لوداب شهرستان بویراحمد […]

“حسین کلانتری” در نشستی با معاون وزیر راه و شهرسازی و حضور برخی مسئولان استانی افزود: این محور ملی  دارای ۱۴ دهنه تونل به طول حدود هشت هزار و ۵۸۰ متر است که پنج دهنه به طول ۲ و نیم کیلومتر آن در فاز دوم این طرح و از حدفاصل سرچنار تا لوداب شهرستان بویراحمد است.
وی این محور را از مصوبات سفر مقام معظم رهبری در سال ۷۳ به استان دانست و اظهارکرد: تاکنون برای بهسازی و تکمیل این محور از سوی دفتر مقام معظم رهبری کمک‌های شایانی صورت گرفته است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: طرح ملی جاده” پاتاوه – دهدشت” یکی از مهمترین و بزرگترین طرح‌های راه‌سازی در این استان و از جاده‌های شریانی در کشور محسوب می شود که در تلاش هستیم این محور مهم در اسرع وقت به بهره برداری برسد. 
کلانتری همچنین از آغاز عملیات اجرایی محور ملی “لنده- تشان” در کهگیلویه و بویراحمد خبر داد و تصریح کرد: قرار است روز پنجشنبه ۱۹ دی ماه ۹۸ با حضور خادمی معاون وزیر راه و شهرسازی و جمعی از مسئولان اجرایی استان عملیات اجرایی محور ملی لنده- تشان در استان نیز کلنگ زنی شود.
وی ادامه داد: قطعه اول این مسیر ترانزیتی و اتصال آن به جاده ملی “پاتاوه – دهدشت” به طول حدود هشت کیلومتر و با اعتبار اولیه افزون بر۴۶ میلیارد تومان آغاز خواهد شد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: مطالعات این محور مهم و شریانی نیز در سال ۹۸ انجام شد و این جاده هم اینک در ردیف پروژه های ملی و اولویت دار وزارت راه و شهرسازی و شرکت توسعه و زیرساخت راه کشور قرار گرفته است.
به گزارش خبرنما به نقل از ایسنا به نقل از روابط عمومی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، کلانتری تاکید کرد: با اجرای این طرح مسافت ۱۰۰ کیلومتری جاده” تشان – بهبهان به لنده” با ۷۰ کیلومتر کاهش به ۳۴ کیلومتر می رسد.
گفتنی است که با بهره‌برداری از این طرح، مسیر تردد به خوزستان، شهرستان کهگیلویه و مرکز استان با سهولت بیشتری برای مردم صورت می‌گیرد.
 این محور مهم طرح کریدور جنوب به شمال یعنی اتصال شهرستان‌های بهمئی، لنده به شهرهای پاتاوه و دهدشت است. این طرح مهم کد و ردیف اعتباری دارد و هر ساله نیز مبلغی برای توسعه تخصیص داده می‌شود.
انتهای پیام