رویداد۲۴ درج کرد: از دست دادن قدرت برتر در دولت، مجلس و شورای شهر شرایط دشواری را برای اصولگرایان ایجاد نموده هست. اگر اصولگرایان تا قبل از شرایط جدید، به وسیله قدرت برتر، زمین بازی را انتخاب می‌کردند، حالا این جریان مقابل هست که برنامه‌های سیاسی خود را پیش می‌برد. چناچه در تصویب برجام و […]

رویداد۲۴ درج کرد: از دست دادن قدرت برتر در دولت، مجلس و شورای شهر شرایط دشواری را برای اصولگرایان ایجاد نموده هست. اگر اصولگرایان تا قبل از شرایط جدید، به وسیله قدرت برتر، زمین بازی را انتخاب می‌کردند، حالا این جریان مقابل هست که برنامه‌های سیاسی خود را پیش می‌برد.

چناچه در تصویب برجام و لوایح پولشویی اصولگرایان پایین ترین دخالتی نداشتند و تنها به عکس العمل مقابل حریف مشغول بودند. اما این همه ماجرا نیست؛ اصولگرایان افراطی تاکتیک خود را تغییر داده‌اند. این را از برنامه‌های جدید این جریان می‌توان فهمید.

تا قبل از این عکس العمل اصولگرایان افراطی در ازای جریان حریف، نهایت به فشارهای رسانه‌ای از طریق خبرگزاری‌هایی مثل فارس و تسنیم و مشرق و میهن امروز و جوان و … یا ارسال پیامک‌هایی در مخالفت با قوانین پولشویی ختم می‌شد اما این روزها عکس العمل این جریان به کنش نبدیل شده هست؛ فشار آنان برای پائین کشاندن لاریجانی از قدرت یا استیضاح ظریف تغییر تاکتیک جدید اصولگرایان افراطی هست؛ آنان دیگر در انتظار مشی حریف نیستند تا عکس العمل نشان بدهند، در تاکیتیک جدید آنان کوشش می‌کنند جریان مقابل را به عکس العمل واردارند و از این روند نتیجه ای دریافت کنند.

جلال جلالی زاده فعال سیاسی معتقد هست مشی جدید اصولگرایان افراطی برای پیچیده کردن شرایط هست. او به رویداد۲۴ می‌گوید: پیچیده شدن شرایط این دستاورد را برای آنان بهمراه دارد که علاوه بر درگیر کردن مردم، مسئولین را هم درگیر می‌کند؛ آنان نیز از این وضع آشفته به سود خودشان استفاده می‌کنند.

رسانه‌های اصولگرا خبر ها استیضاح ظریف را با قدرت پوشش دادند، اما عجیب آنکه روزنامه جوان در گزارش یک خود به همفکران خود در مجلس اخطار داده که استیضاح ظریف را فراموش کنند. این رسانه نوشته هست: «نمایندگانی که در فکر استیضاح وزیر خارجه‌اند، وقت‌شناسی نکرده‌اند. از چند جهت الان وقت استیضاح و یقه‌گیری نیست. » » به این ترتیب افراطیون اصولگرا از یک سو، جریان خبر ها را به نحوی پیش می‌برند که استیضاح ظریف ضروری هست و از طرف دیگر اخطار می‌دهند زمان استیضاح فرا نرسیده هست.

جلالی زاده می‌گوید: جریان تندرو‌ به شکلی روانشناسی مشی مردم را انجام می‌دهند و با استفاده از شرایط پیچیده، سوءاستفاده می‌کنند، در حالی که خودشان می‌دانند هر انتقادی که مطرح می‌شود هم مورد پذیرش مردم نیست. آن چیزی مورد قبول مردم هست که پایگاه اجتماعی و برخاسته از خواسته‌ها و مطالبات مردم باشد.

جلالی زاده به مبحث فشار افراطیون مجلس بر ظریف و لاریجانی اشاره می‌کند و می‌گوید: روش‌های تخریبی که برای ظریف و لاریجانی در پیش گرفته شده هیچ فایده ای برای مردم ندارد لکن مشکلات را برای مردم زیادتر و زیادتر می‌کنند.

او به زمان انتهاء مجلس دهم اشاره می‌کند و می‌گوید: تندرو‌ها با رفتار‌ جدید اهتمام دارند بگویند در مجلس کاری انجام داده‌ایم و به نحوی خودشان را مطرح نمایند. آن‌ها اهتمام دارند مسائل شخصی و جناحی را بر مسائل و منفعت های کشور ارجح بدانند. هرچند که مردم این اشخاص و جریان‌ها را به خوبی می‌شناسند و می‌دانند این جریان‌ها در حال سوءاستفاده از شرایط موجود می باشند.

روزنامه جوان در مطلبی که در انتقاد از استیضاح‌کنندگان ظریف منتشر کرده، نوشته «شما با استیضاح می‌خواهید به برکناری برسید، اما مجلس الان باید شرایط را برای ماندن ظریف و مطالبه وعده‌های دولت در مورد برجام و وعده نتیجه گرفتن از همکاری با غرب در سیاست بیگانه، فراهم کند، نه اینکه به طور مثال مجلس، ظریف را برکنار کند و شخص دیگری بیاید که نه وعده‌ای داده هست و نه وظیفه ای داشته هست و آنگاه همان کار ظریف را ادامه دهد و مجلس هم به تماشای او بنشیند!»

جلالی زاده اما معتقد هست وعده گرفتن از ظریف بحث انحرافی هست و افراطیون می‌خواهند از اظهارات وزیر خارجه در مورد با پولشویی انتقام دریافت کنند چون می‌دانند مشکل از خودشان هست و باید به خودشان نگاه کنند و نگاه کنند چه نقشی داشته‌اند که تا این اندازه دچار عصبانیت شده‌اند در نتیجه اعتقاد دارم در این رفتارها، زیادتر مسائل شخصی مشخص هست نه مسائل کشور.