محمد سبزهزاری در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: جنس خاک و شرایط کانونهای گرد و غبار به گونهای است که اگر یک ماه بارندگی نداشته باشیم، این کانونها میتوانند دوباره فعال شوند. وی با بیان اینکه زمینهای کانونهای گرد و غبار، کانونهای فعال و دارای بافت ریز خاک هستند، افزود: با توجه به اینکه میزان بارش […]
محمد سبزهزاری در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: جنس خاک و شرایط کانونهای گرد و غبار به گونهای است که اگر یک ماه بارندگی نداشته باشیم، این کانونها میتوانند دوباره فعال شوند.
وی با بیان اینکه زمینهای کانونهای گرد و غبار، کانونهای فعال و دارای بافت ریز خاک هستند، افزود: با توجه به اینکه میزان بارش در بهمنماه امسال کم بوده است، با وزش باد ۶ تا ۷ متر بر ثانیه هم احتمال گرد و خاک و در پی آن کاهش دید افقی وجود دارد. با این حال، مجموعه هواشناسی اطلاعی از وضعیت دقیق آبگیری کانونهای گرد و غبار خوزستان و میزان خشکی یا آبگیری این کانونها ندارد.
سبزهزاری بیان کرد: اگر زمینهای کانونهای گرد و غبار خشک باشند، با وزش باد ۶ تا ۷ متر بر ثانیه هم با گرد و خاک با غلظت شدید در اهواز مواجه میشویم.
وی افزود: خطرناکترین کانون گرد و غبار در حومه اهواز، کانون جنوب شرقی اهواز است.
مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: طبق مدلهای هواشناسی، بارندگی در ماه مارس (از دهه دوم اسفندماه تا دهه اول فروردینماه) بیش از نرمال پیشبینی شده است.
انتهای پیام
Friday, 20 September , 2024