سید محمدهادی موسوی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در جهت اعتلای فرهنگ شهر و حفظ آثار گذشتگان و تاریخ شهر همچنین معرفی هویت شهر به نسل جوان و معرفی تاریخ شهر به گردشگران در ایام نوروز موزه اسناد افتتاح و موزه مشاهیر توسعه یافت. وی در مورد موزه اسناد که در بخشی از خانه تاریخی […]

سید محمدهادی موسوی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در جهت اعتلای فرهنگ شهر و حفظ آثار گذشتگان و تاریخ شهر همچنین معرفی هویت شهر به نسل جوان و معرفی تاریخ شهر به گردشگران در ایام نوروز موزه اسناد افتتاح و موزه مشاهیر توسعه یافت.

وی در مورد موزه اسناد که در بخشی از خانه تاریخی مجیر قرار دارد، گفت: موزه اسناد با ۱۶۰ تابلو از اسناد و مدارک تاریخی خمینی‌شهر سیر تاریخی شهرستان خمینی‌شهر را از بنای مهربین تا تشکیل شهرستان خمینی‌شهر دنبال می‌کند.

رییس سازمان فرهنگی، اجتماعی ورزشی شهرداری خمینی‌شهر در مورد موزه مشاهیر خمینی‌شهر، گفت: شهرستان خمینی‌شهر به دلیل قدمت زیاد مهد پرورش شخصیت‌های بزرگی در رشته‌ها و زمینه‌های مختلف بوده است به همین دلیل مکانی برای معرفی این بزرگان ضروری به نظر می‌رسید.

موسوی افزود: در سال ۱۳۹۲ طبقه همکف خانه تاریخی مجیر جهت احداث موزه مشاهیر در نظر گرفته شده و طی این سال‌ها با شناسایی نخبگان و مشاهیر شهرستان این موزه آرام آرام توسعه یافته است. 

وی با بیان اینکه بیش از ۱۸۰ تابلو از مشاهیر و شخصیت‌های شهرستان در این موزه قرار دارد، گفت: تاکنون ۳۶۰ نفر از شخصیت‌های برجسته شهرستان در حوزه‌های مختلف شناسایی و در این موزه معرفی شده‌اند. این مشاهیر انسان‌های تأثیرگذار در تاریخ شهر هستند. 

موسوی با اشاره به افتتاح موزه مطبخ در نوروز ۹۹، گفت: این موزه در مورد سابقه دیرینه نانوایی در خمینی‌شهر و سابقه پخت نان توسط زنان در خانه‌ها و همچنین وسایل نانوایی و طبخ غذا است که در قسمت مطبخ خانه تاریخی مجیر گردآوری شده و برای ایام نوروز ۹۹ افتتاح خواهد شد.

انتهای پیام