به گزارش خبرنما به نقل از  روابط عمومی شرکت آب وفاضلاب استان بوشهر عبدالکریم گراوند استاندار بوشهر به همراه ستوده معاونی عمرانی استانداری بوشهر وفرماندار بوشهر طی بازدیدی از روند اجرا و پیشرفت پروژه های پمپاژ آبشیرین کن هلیله بندرگاه وجزیره شیف بازدید و این پروژه ها را مورد بررسی قرار دادند. عبدالکریم گراوند در […]

به گزارش خبرنما به نقل از  روابط عمومی شرکت آب وفاضلاب استان بوشهر عبدالکریم گراوند استاندار بوشهر به همراه ستوده معاونی عمرانی استانداری بوشهر وفرماندار بوشهر طی بازدیدی از روند اجرا و پیشرفت پروژه های پمپاژ آبشیرین کن هلیله بندرگاه وجزیره شیف بازدید و این پروژه ها را مورد بررسی قرار دادند.
عبدالکریم گراوند در بررسی روند اجرای طرح شیرین‌سازی آب دریا در روستاهای شیف و هلیله بندرگاه بوشهر با بیان اینکه توجه ویژه‌ای به طرح‌های آبرسانی شده است اظهار داشت: در این زمینه تخصیص اعتبارات به فصل آبرسانی است و از هیچ کوششی برای تسریع در اجرا این طرح‌ها فروگذاری نمی‌شود.
وی با بیان اینکه بارش باران در فصل زمستان گذشته بر روی منابع آب زیر زمینی، رودخانه‌ها و چاه‌های آب تأثیر گذاشته است گفت: بخش عمده‌ای از منابع آب آشامیدنی استان بوشهر در دیگر استان‌ها قرار دارد و در این راستا فعالیت شرکت آب و فاضلاب استان در انتقال و تأمین آب شهرها و روستا ستودنی است.
استاندار بوشهر، یکی از طرح‌های مهم استان در تأمین آب آشامیدنی را اجرا پروژه شیرین‌سازی آب دریا دانست و تصریح کرد: در این راستا طرح‌های آب‌شیرین‌کن در شهرها و روستاهای مختلف استان در حال اجرا است.
گراوند با اشاره به اجرا طرح‌های آب‌شیرین‌کن در روستاهای شیف، هلیله و بندرگاه بوشهر خواستار تسریع در راه‌اندازی این پروژه‌ها شد و گفت: براساس تعهد پیمانکاران و سرمایه‌گذاران طرح‌های آب‌شیرین‌کن مرحله نخست این پروژه‌ها در طی سالجاری وارد بهره‌برداری می‌شود که نقش مهمی در جبران کسری آب مناطق دارد.
وی با تأکید بر توجه به مدیریت مصرف آب برای گذر از تابستان گفت: مشارکت مردم در همه بخش‌ها ستودنی است که تعامل مردم در مدیریت مصرف آب امری مهم و ضروری است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر هم پروژه شیرین‌سازی آب دریا در روستاهای شیف و هلیله بندرگاه بوشهر را مورد اشاره قرار داد و خاطر نشان کرد: هر کدام از این پروژه‌ها ظرفیت تولید یک‌هزار مترمکعب آب در شبانه‌روز دارند.
عبدالحمید حمزه‌پور بیان کرد: برای راه‌اندازی این پروژه‌ها هر کدام ۱۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری شده که آب تولیدی به صورت تضمینی از سرمایه‌گذاری خریداری و به شبکه آبرسانی منتقل می‌شود.