به گزارش خبرنما به نقل از خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری ملی لبنان، نمایندگان دولت لبنان و رژیم صهیونیستی روز سه شنبه گفتگوهای غیرمستقیم خود درباره مرزهای آبی را از سر گرفتند. بر اساس این گزارش، این دور از مذاکرات که در مقر سازمان ملل متحد در منطقه مرزی «رأس ناقوره» برگزار میشود، پس […]
به گزارش خبرنما به نقل از خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری ملی لبنان، نمایندگان دولت لبنان و رژیم صهیونیستی روز سه شنبه گفتگوهای غیرمستقیم خود درباره مرزهای آبی را از سر گرفتند.
بر اساس این گزارش، این دور از مذاکرات که در مقر سازمان ملل متحد در منطقه مرزی «رأس ناقوره» برگزار میشود، پس از حدود ۶ ماه وقفه از سر گرفته شد.
این در حالی است که رئیس جمهوری لبنان پیش از این بر حق این کشور در بهرهبرداری از منابع طبیعی در منطقه اقتصادی دریایی این کشور تاکید کرده بود.
به گزارش خبرنما به نقل از خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، «میشل عون»، رئیس جمهوری لبنان بر حق این کشور در بهرهبرداری از منابع طبیعی در منطقه اقتصادی دریایی این کشور تاکید کرد.
عون تصریح کرد که همکاری لبنان برای از سرگیری مذاکرات با رژیم صهیونیستی تحت نظارت امریکا نشانگر تمایل این کشور در حصول نتایج مثبت برای حفظ ثبات منطقه است.
وی در جلسه هیات لبنانی مذاکره کننده بر سر ترسیم مرزهای دریایی جنوبی این کشور با رژیم صهیونیستی که با حضور فرمانده ارتش و دیگر اعضا برگزار شد، بر اهمیت تصحیح مرزهای دریایی این کشور با رژیم صهیونیستی بر اساس قوانین بینالمللی تاکید کرد.
رژیم صهیونیستی از سال ۱۹۴۸ به خاک لبنان با اهداف امنیتی، آبی و اقتصادی نظر داشته است و بر این اساس بارها در مراحل مختلف تاریخی درصدد تحقق اهداف خود در این باره بوده است؛ اما مقاومت لبنان همواره در مقابل این رژیم ایستاده است. در سال ۲۰۰۰ نیز ارتش لبنان با وجود تلاش آمریکا برای تحمیل خط مرزی طبق زیاده خواهیهای اسرائیل و یا همان خطی که به «خط آبی» معروف است، در برابر تلاشهای تل آویو ایستادگی کرد.
لبنان به دنبال حل و فصل اختلافات مرزی دریایی است تا به این ترتیب بتواند تلاش خود برای جست و جوی نفت و گاز در دریا را آغاز کند.
Wednesday, 4 December , 2024