یک شرکت فناور کهگیلویه و بویراحمدی کابینی طراحی و تولید کرده است که با استفاده از آن می توان در ایام شیوع کرونا، کار ضد عفونی را در زمانی کوتاه تر و با اثر بخشی بیشتر ، بدون عوارض جانبی روی انسان و محیط زیست انجام داد. مدیر عامل شرکت شکوفا خلاق کارو درباره این […]

یک شرکت فناور کهگیلویه و بویراحمدی کابینی طراحی و تولید کرده است که با استفاده از آن می توان در ایام شیوع کرونا، کار ضد عفونی را در زمانی کوتاه تر و با اثر بخشی بیشتر ، بدون عوارض جانبی روی انسان و محیط زیست انجام داد.

مدیر عامل شرکت شکوفا خلاق کارو درباره این کابین گفت: سیستم این کابین بر اساس انحلال گاز ازن در آب عمل می کند. گاز ازن فعال است و توانایی اکسید کردن بالایی دارد و در مواجهه با ویروس باکتری و قارچها می تواند دیواره سلولی را از بین برده، وارد سلول شده و آنها را از بین ببرد.

احسان طغرایی افزود: گاز ازن بعد از ۱۵ دقیقه تبدیل به اکسیژن می شود و هیچگونه عوارضی بر روی محیط زیست ندارد.این کابین نیز به وسیله یک ژنراتور ازن کار می کند.

وی ادامه داد:ژنراتور از اکسیژن هوا تغذیه می کند و آن را به گاز ازن تبدیل می کند و گاز ازن نیز در سیکل خاصی با آب محلول می شود و این محلول توسط آب پاش پودر شده و روی افراد پاشیده می شود و کل کابین به صورت هوشمند عمل می کند.

طغرایی تاکید کرد:موتور ژنراتور دستگاه تولید داخل است و به صورت کامل توسط تیم شرکت طراحی شده است و نسبت به نمونه خارجی هم در قیمت و هم در کیفیت مزیت بالاتری دارد.

وی یادآوری کرد: این کابین بر اساس استاندارهای جهانی طراحی شده و تاییدیه های لازم را نیز کسب کرده است.

به گفته طغرایی کابین ضد عفونی کننده قابل تنظیم بر اساس نیاز برای مکانهای با تراکم بالا و پایین است و نمای بیرونی و داخل کابین متناسب با سفارش و نیاز مشتری طراحی می شود.

شرکت های فناورکهگیلویه و بویراحمد پس از شیوع کرونا در کشور توانستند عملکرد خوبی از خود نشان دهند. و هر کدام در حوزه فعالیت خود ابتکارات جالبی برای رویارویی با ویروس کرونا و گذر از بحران از خود نشان دادند.

شرکت پیشرو صنعت آوران رایان گچساران در چند مرحله با استفاده از پهپادهای محلول پاش اقدام به گند زدایی و ضدعفونی بیمارستان ها و مکانهای پر خطر شهر یاسوج و گچساران کرد.

شرکت دانش بنیان الکترو طب آسیا نیز اقدام به تهیه ژل ضد عفونی کننده برای کادر درمان و مردم عادی کرد.

چهار واحد فناور مستقر در پارک نیز با ایجاد فروشگاه های اینترنتی ، امکان خرید خرید غیر حضوری و سریع را برای شهروندان فراهم کردند.

شرکت های با ما آی تی و فرساد پژوهان رایمند نیز بسترهای لازم برای ارایه خدمات آموزشی را فراهم کردند.

در حوزه تب سنج های دیجیتال و همچنین سیستم های غربالگری بیماران کرونایی، شرکت های مستقر در پارک علم و فناوری کهگیلویه و بویراحمد صاحب ایده های ویژه هستند.

در حال حاضر ۳۵ واحد فناوری و ۴ شرکت دانش بنیان در پارک علم و فناوری استان در حال فعالیت هستند.

پارک علم و فناوری کهگیلویه و بویراحمد جز جوانترین پارک های کشور است که در سه سالی که از افتتاح این پارک می گذرد اقدامات خوبی در آن انجام شده و فناوران و صاحبان ایده نیز به خوبی از آن استقبال کرده اند.

با توجه به نگاه و یژه دولت به اقتصاد دانش بنیان شرکت های پارکی نیز از حمایت های خاصی برخوردار شده اند.