– اخبار استانها – به گزارش خبرنما به نقل از خبرگزاری تسنیم از کرمان، سیدمحمد واعظینژاد امشب در جمع خبرنگاران با بیان اینکه استان کرمان پهناورترین استان کشور است اما جزو ۱۰ استانی هستیم که سرانه فضای آموزشی استان زیر میانگین کشوری است اظهار داشت: ۵۱ درصد اعتبارات ملی و ۱۲۷ درصد منابع استانی برای […]
به گزارش خبرنما به نقل از خبرگزاری تسنیم از کرمان، سیدمحمد واعظینژاد امشب در جمع خبرنگاران با بیان اینکه استان کرمان پهناورترین استان کشور است اما جزو ۱۰ استانی هستیم که سرانه فضای آموزشی استان زیر میانگین کشوری است اظهار داشت: ۵۱ درصد اعتبارات ملی و ۱۲۷ درصد منابع استانی برای امر مدرسهسازی و توسعه سرانه فضای آموزشی استان افزایش پیدا کرده است.
وی با اشاره به اینکه سرانه فضای آموزشی در ۱۳ شهرستان استان بسیار پایین بود که در اولویت قرار گرفتند ادامه داد: ۳۰۰ پروژه نیمه تمام در استان فعال شده و تعدادی از این پروژهها در دهه فجر افتتاح و تحویل آموزش و پرورش شدند.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان کرمان با عنوان اینکه هزار و ۵۵۰ کلاس درس در استان بخاری نفتی داشتند که امسال این بخاریها جمعآوری شده و سیستم گرمایشی آنها استاندارد شده است گفت: سال ۱۴۰۰ سال خداحافظی با بخاریهای نفتی در مدارس استان کرمان است.
وی با بیان اینکه مهمترین اولویت ما برقراری عدالت آموزشی در استان است افزود: سال گذشته و امسال مسائل بهداشتی مدارس به واسطه شیوع بیماری کرونا در دستورکار قرار گرفت.
واعظینژاد بیان کرد: در تعدادی از مدارس ما سرویس بهداشتی وجود نداشت که با کمک خیرین ساخت سرویس بهداشتی بهویژه در مدارس جنوب استان کرمان را پیگیری کردیم.
خیران مدرسهساز ۲۳۰ میلیارد ریال در ساخت مدارس استان کرمان مشارکت کردندسند دار شدن مدارس در روستاها و شهرهای کوچکدعوت از جامعه دانشگاهی برای ارائه پیشنهاد مدارس جایگزین کانکس/چرا گزارش عملکرد سازمان نوسازی مدارس منتشر نمیشود؟
وی با بیان اینکه یکی از معضلات حوزه آموزشی یکنواختی فضاهای آموزشی بود که برای دانشآموزان مناسب نبود گفت: در این سالها معماری مناسب مدارس بهخوبی انجام شده و تعدادی از مدارس استان در سال جاری با سیستم نوین تجهیز شدند.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان کرمان با اشاره به اینکه یکی از منابعی که امسال روی آن برنامهریزی کردیم مشارکت مردم و خیرین در امر مدرسهسازی بود افزود: امسال ۲۳۰ میلیارد تومان مشارکت خیرین در ساخت مدارس بوده است.
وی با بیان اینکه امسال طرح آجر به آجر بسیار موفق اجرا شد و مردم مشارکت بسیار خوبی بهویژه در ایام ماه محرم امسال داشتند ادامه داد: اتاق بازرگانی استان بهخوبی فعالان اقتصادی را پای کار آورد و متعهد شد ۷۲۰ کلاس درس در قالب ۱۲۰ مدرسه را بسازد که تاکنون ساخت ۴۵۰ کلاس درس آغاز شده است.
Wednesday, 3 March , 2021